Over Leedraad

Dit is Caren

Om te weten of een professional bij je past, wil je de mens erachter leren kennen. Daarom vertel ik je wie ik ben. Ik ben opgegroeid in een gezin van vijf zussen. Je kunt je voorstellen dat je dan hard moet werken om jezelf te laten zien. Hard werken was sowieso aan de orde van de dag op de boerderij van mijn ouders, waar zij hun ziel en zaligheid in legden. Toch kregen wij in alle vrijheid de keuze hoe we ons steentje wilden bijdragen: óf meehelpen op de boerderij, óf zelf je geld verdienen met een weekendbaantje. Dat gaf ons een instelling en zelfredzaamheid waar ik mijn ouders nog altijd dankbaar voor ben. Ze leerden ons dat je dingen altijd moet proberen en niets uit de weg moet gaan. Ben eerlijk, laat jezelf zien en ga ervoor.

Goed HR-beleid

Een goed HR-beleid werpt vruchten af binnen elke organisatie, van multinational tot MKB. Dit motiveert en stimuleert professionals.

Van het implementeren van een visie en beleid op het gebied van HR, tot het ontwikkelen van een strategie voor employer branding; er zijn tal van projecten waarbij ik bedrijven ondersteun. En natuurlijk ben ik erg benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Welke HR-vraagstukken spelen er bij jou?

 

© 2018 by Caren van der Lee - Leedraad