Referenties

Arianne van Dalen, Project Manager HR Global ING

Caren heeft tijdens de ontwikkelfase van het wereldwijde leiderschapsprogramma voor de top 300 van ING altijd oog voor detail gehad in het materiaal voor de deelnemers én programmamedewerkers. Daarbij voelde Caren echt aan als een collega en onderdeel van het team. Kortom, een dame die ik zeker nog een keer zou vragen doordat ze van aanpakken weet en snel een fijne relatie met je opbouwt.

Yvonne Donkers, Voorzitter Politieke Partij Jong Uden

Caren is betrokken, enthousiast en creatief. Communicatie is echt haar hobby en ze wil alles weten op dit gebied. Van Social Media tot de huisstijl; als Caren zich ergens instort dan krijg je een gedegen plan van aanpak en ook bij de uitvoering blijft ze bijzonder betrokken. Het is fijn om iemand als Caren in je team te hebben, want op haar kun je rekenen! Daarnaast is haar creativiteit van bijzonder toegevoegde waarde; Jong Uden is dankzij Caren op het gebied van (online) communicatie een sterk merk geworden. 

Sophie Wouters, Consultant HORN Consultancy

Caren gaat voor het hoogst haalbare resultaat! Ze haalt het beste in de mensen om haar heen naar boven en schat moeiteloos de belangen van de omgeving in. Werken met Caren was een feestje, qua gezelligheid, maar ook omdat je op Caren kunt bouwen. Met een enorme drive, humor en verantwoordelijkheidsgevoel combineert ze kennis, structuur en projectmanagement.

Marieke Scholten, Consultant People & Performance bij Capgemini Consulting
 

Professioneel, klantgericht en altijd denkend in mogelijkheden en oplossingen. Dat zijn de competenties waarmee ik Caren zou omschrijven. In de periode dat we collega's waren bij Capgemini, heb ik haar leren kennen als enthousiast, betrokken en integer. Dit totale plaatje maakt het dat het zowel voor opdrachtgevers als collega's erg prettig is om met Caren samen te werken.

Gijs van Heeswijk, Wethouder Gemeente Uden

Gedurende mijn intensieve samenwerking ten behoeve van een promotionele campagne, heb ik Caren leren kennen als een energieke en daadkrachtige sparringpartner. Met haar open houding, no nonsens mentaliteit én haar proactieve benadering heeft zij mij en anderen op de juiste wijze weten te enthousiasmeren. Caren heeft passie voor haar vak en weet anderen te “triggeren”; hetgeen ik bij Caren als een buitengewoon mooie eigenschap heb ervaren.

Yvonne van Laarhoven, Conversie Optimalisatie specialist - Digital Power

Enthousiast, energiek en gezellig persoon om mee samen te werken. Als geen ander in staat om ideeën en doelen te vertalen naar concrete stappen om daar zo snel mogelijk te komen. Als je mensen in beweging wilt krijgen, heb je aan Caren een topper!

© 2018 by Caren van der Lee - Leedraad