Diensten

Er zijn meerdere mogelijkheden om met mij samen te werken. Bijvoorbeeld:

Projectmanagement

Vaak worden HR-vraagstukken opgepakt in de vorm van een project. Ik help je om zulke trajecten in goede banen te leiden.

Heb je een helder project voor ogen om de impact van de professionals binnen jouw organisatie te vergroten? Dat help ik je om dat project te ontwikkelen, sturen en evalueren. Ik maak me de context van het project snel eigen, schakel met de juiste mensen en ga doelgericht te werk. Of het nu gaat om het inrichten van je performance management om je professionals en hun functioneren op de juiste manier te beoordelen, of het ontwikkelen van een strategie voor learning en development, ik ga voor je aan de slag.

Communicatie

Het beste beeld van jouw organisatie richting potentiele collega’s en klanten creëer je door dicht bij jezelf te blijven.

Een goed HR-beleid werpt vruchten af binnen elke organisatie, van multinational tot MKB. Dit motiveert en stimuleert professionals.

Van het implementeren van een visie en beleid op het gebied van HR, tot het ontwikkelen van een strategie voor employer branding of communicatie; er zijn tal van projecten waarbij ik bedrijven ondersteun. En natuurlijk ben ik erg benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Welke HR-vraagstukken spelen er bij jou?

Change management

Je bedrijf gaat veranderen, de neuzen dezelfde kant op. Maar hoe zorg je ervoor dat zo’n verandering goed ‘landt’ en het beoogde effect heeft?

Change, het klinkt misschien radicaal, maar dat hoeft niet. Sterker nog: échte verandering komt niet voort uit rigoureuze koerswijzigingen, maar uit kleine ‘interventies’ die deel uitmaken van een coherente aanpak. Ik help je om zo’n resultaatgerichte aanpak te ontwikkelen. Ik analyseer op welke plekken binnen de organisatie de kansen en knelpunten zitten en pak deze op de juiste manier aan. Communicatie leidt tot acceptatie. Goede interne én externe marketing en communicatie zorgen ervoor dat de veranderingen die jij voor ogen hebt, goed landen en gedragen worden door de professionals binnen jouw bedrijf en de stakeholders erbuiten. 

HR-advies

Meedenken, onderzoeken en verder kijken, dat is wat ik voor jouw bedrijf kan doen. Een deskundige, open en frisse blik op jouw HR-vraagstuk.


Als ervaren professional op het gebied van HR adviseer ik je bij vraagstukken over de inzet en ontwikkeling van de mensen binnen je organisatie. Wil je performance management of een functiehuis inrichten? Of wil je sparren over de juiste strategie voor verandering of het inbedden van feedback in de organisatie? Dan sta ik voor je klaar. Ik verken de organisatie, leg de juiste contacten en verwerk dit in een doordacht en creatief advies voor de juiste aanpak.
 

Interim HR

Als HR-manager vind ik snel de juiste plek in jouw team om HR binnen jouw bedrijf op de juiste manier gestalte te geven.


Heeft jouw organisatie behoefte aan meer kennis of kunde op het gebied van HR, maar ben je er nog niet aan toe om hier een vaste professional voor aan te nemen? Dan zou een  interim HR-manager een oplossing kunnen zijn. Zo pakken we de vraagstukken die aandacht nodig hebben op, bepalen we samen wat er nodig is om HR in jouw organisatie in te bedden en zetten we eventueel koers naar de invulling door een vaste HR-professional.  

© 2018 by Caren van der Lee - Leedraad